Te lipești într-un Moment

Dintotdeauna am fost o fată care și-a dorit să nu apeleze a alții atunci când are nevoie de ceva. Mereu am mutat mobila prin casă și mereu am vrut să modific câte ceva. Mama mea știe foarte bine de câte ori am zgâriat parchetul și de câte ori nu mai înțelegea ce se întâmplă în camera mea. Ce-i drept, îmi place să am o casă curată și nu suport praful. De aceea, mai mut și mobila din când în când, chipurile pentru a trimite praful de sub ea la mama lui. Chiar și mie îmi vine greu să mă cred, dar asta sunt.

Recent am descoperit că pot lipi pe pereți chestiile pe care mi le-am dorit dintotdeauna. Am câteva tablouri drăguțe pe care nu m-am îndurat să le pun, pentru că trebuia să găuresc preții și ar fi arătat ca după război la cât de des mut mobila. Așa că, am descoperit produsele Moment. Am scăpat de găurit și tablourile mele vor arăta mult mai bine așa. Și, cu siguranță, nu îmi vor pica în cap, în timpul somnului. Poate asta ar fi singura soluție să nu mai mut nimic…but no way!

produsele-moment-iti-dau-puterea-de-a-munci-bine_205367

Așadar, după ce am lipit tablourile, care au ieșit foarte bine, folosind Moment Fix & Fill Montage PU Foam, o spumă poliuretanica de montaj multifuncțională. Se foloseste pentru a umple, fixa si izola. Are o aderență crescută pentru suprafețe precum: lemn, beton, piatră, metal și multe alte materiale. În plus, oferă o izolare termică și fonică ridicată. Poate nu am făcut cea mai potrivita alegere, dar tablourile mele din lemn s-au lipit nemaipomenit pe peretele  din beton. Le-am fixat frumos și am spus și altora despre produsele Moment.

Mă gândesc să îmi achiziționez și alte produse Moment, mai ales că urmează să ne renovăm baia. Tu ce ai face cu produsele Moment? Chiar aș folosi și puțin Moment Super Glue pentru a lipi câteva coperți la cărți.

Dacă te gândești să achiziționezi produsele, trebuie să știi că Moment te ajută să lipești cel mai bine orice, oricând. Cu produsele Moment poți repara lucruri dragi sau poți monta obiecte pe perete fără să fie nevoie sa îl găurești. Cureaua ruptă poate fi lipită perfect cu Moment Super Glue. Dacă ai planuri de amenajare a locuinței, bucură-te de garanția rezultatelor excepționale cu Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie și Faianța sau Moment Glet! Lipește plăcile de parchet cu Moment Parquet și bucură-te de ambianța plăcută din căminul tău! Află cum Moment îți poate oferi cele mai bune soluții pentru orice îți propui să decorezi sau să amenajezi de pe site-ul www.lipesteorice.ro.

Dacă nu te-am convins, Moment oferă chiar și premii. Dacă vei cumpăra produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie, poți  înscrie bonul pe http://www.lipesteorice.ro și pot câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro. Mult succes!

Eu mă duc să mă apuc de treabă! O zi frumoasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s