Cum să îți faci un hamac într-un Moment

Pentru că este vară și pentru că fiecare dintre noi încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru a se feri de caniculă, eu am optat pentru un hamac. Îl voi pune la umbră și acolo îmi voi citi cărțile preferate. Ce-i drept, ideea nu-mi aparține în totalitate, însă am descoperit că Moment Power Tape poate fi folosită pentru acest lucru. Dacă într-un articol precedent vă povesteam cum mi-am lipit eu tablourile pe pereți, astăzi am ales să vă spun cum mi-am făcut eu hamacul.

power-tape-4

Moment Power Tape m-a ajutat mai mult decât m-aș fi așteptat. Pentru că poate fi ruptă cu mâna și dispune de o putere mare de lipire, am întins 10 bucăți de bandă de 6 m fiecare și peste aceste 10 am pus câte 5 bucăți de aceeași dimensiune pentru a îngroșa banda și a o face rezistentă. Apoi am ales altă culoare de bandă și tot prin aceeași metodă am unit alți 10 m.  Moment Power Tape este rezistentă la apă și la compresiune și se găsește în mai multe culori, spre norocul meu. Când am terminat de lipit cele 10 benzi, m-am apucat de împletit, după ce m-am asigurat că sunt puse bine pe o baghetă, destul de groasă, pentru a rezista la greutate. Știu, poate nu vă puteți închipui cu exactitate, însă dacă veți încerca și voi acasă o să vedeți exact despre ce vorbesc. Hamacul meu a fost gata destul de repede și nu m-a costat nici foarte mult și chiar a fost testat. Vă spun eu că banda Moment Power Tape chiar este rezistentă. Să vedem cât de mult mă ține acest hamac!

duct-tape-hammock-775-int

Dacă și voi aveți astfel de idei trăsnite, cei de la Moment vă premiază. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați produse  Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie și să înscrieți bonul pe www.lipesteorice.ro și puteți CÂȘTIGA unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro. Eu zic că sigur veți găsi voi o idee, chiar și ei pe site au câteva, astfel încât să puteți participa. Nu se știe niciodată de unde sare iepurașul! Spor la treabă!

Vă pup!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s