Momente pe Repeat

Viața este făcută din momente pe care unii dintre noi își doresc să le repete. Eu aș repeta multe dintre ele, desigur, pe cele care mi-au adus bucurie în suflet. Îmi plac lucrurile spontante, îmi place să trăiesc la maxim. Așa a fost și acum 3 ani, dacă nu mă înșeală memoria, când mă aflam în București , undeva prin iulie. Era atât de cald și eram atât de moleșiți încât deși mă aflam în București doar de câteva ore, parcă îmi venea să mă întorc acasă. La mine la Pucioasa, un orășel aproape de munte, răcoarea e la ea acasă. Și noi avem zile toride vara, însă aerul este curat și poți respira normal. Până și micul nostru parc ne ascunde bine de căldură. Am reușit să ne urnim să ieșim nu prea departe de casă, dar tot nu eram mulțumiți. Ne-am așezat într-un bar și nu a durat mult până când unul dintre noi a venit cu ideea: haideți la mare, fraților! Nu prea aveam bănuți, însă simțeam cum dorința crește în sufletele noastre. Nu aveam nici măcar prosoape, ca să nu mai spun de costumele de baie, însă nimic nu ne-a oprit. Era 10 seara când noi ne-am deci să fugim la mare, pentru câteva ore. Unii dintre noi erau încă minori și aveau nevoie de acordul părinților, pe care, desigur, nu l-au primit pentru că nu au aflat ce am făcut noi. Puțin iresponsabili, mai ales noi cei majori, am reușit cumva să ne strângem. Am așteptat să se facă ora două și să plecăm spre mare. Eram trei fete și doi băieți dornici de aventură. Trenul rula prea încet pentru nerăbdarea noastră. Nu ne-am gândit niciunul ce vom face când vom ajunge, ci doar ne doream să vedem marea. Am ajuns în Constanța dimineață, la răsărit. Aveam deja câteva nopți pierdute la activ, dar oboseala nu reușea să ne oprească. Am ajuns pe jos de la gară pe plajă și am zâmbit când am revăzut-o. Era la fel de frumoasă și ne aștepta. Marea noastră dragă…

Țin minte că am făcut baie în pantaloni scurți și sutien și că toată lumea se uita la noi, dar nu ne păsa. Nu am avut bagaje și ne-am simțit mai liberi ca oricând. Nici baterie la telefon prea multă, suficientă cât să facem câteva poze. Ne-am întors cu trenul de 5 după-amiaza, lihniți, obosiți și roșii ca racii. Crema noastră de protecție solară zăcea cine știe pe unde, numai pe pielea noastră nu. În tren am prins locuri față în față și până la București am dormit unul pe umărul celuilalt și ne trezeam doar să râdem unul de altul când ne vedeam obrajii arși de soare. Obositor, ce-i drept, dar aș repeta acest moment în fiecare vară. Am uitat să-ți spun că plaja noastră era cam pustie :-D, dar asta nu ne-a împiedicat să ne simțim bine.

inecat_-_plaja

Tu ce moment ai repeta cu drag? Danone s-a gândit la tine și îți așteaptă povestea în formular, oferindu-ți șansa de a îți îndeplini acea bucurie.

Advertisements

3 thoughts on “Momente pe Repeat

    1. Fiecare dintre noi are un moment de fericire, dar să dai viață cuiva cred că este cel mai frumos și nu se compara cu nimic. Felicitări!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s