Gânduri la răsărit de soare

Ai observat și tu că toate lucrurile în jur s-au schimbat? Ai observat că viața de la o anumită vârstă face doar ce vrea ea? Am trăit 28 de ani o poveste, ca după 28 de ani să trăiesc o cu totul alta. Subconstientul meu scoate la iveala niște dorințe la care nici nu-mi permiteam să visez înainte. De unde au apărut? Unele lucruri nu-și mai găsesc explicații în viața mea.

Uneori simt că nu mai sunt stăpână pe viața mea, că alt personaj trăiește tot ce trăiesc eu și că undeva, eu privesc totul de deasupra. Nu e rău, dar să fii propriul actor și regizor, e un pic palpitant.

Mi-a venit o poftă teribilă de scris. Și nu mai pot scrie potolit la mine în agenduță. Simt nevoia să aștern cuvintele aici, fără să mă intereseze dacă mă citește cineva cu adevărat, sau are cineva ceva de obiectat. Pur și simplu, e aproape 8 dimineața și eu am dormit doar 2 ore, să zicem. Uneori noapte e cel mai bun sfetnic. Gândurile mele au fost libere azi-noapte și au zburdat pe unde au vrut ele. Atât de libere încât au ajuns la tine. Tu le-ai primit cu brațele deschise, ți-a fost dor de ele. Și mie de tine.

Am putut să privesc de sus tot ce ne așteaptă împreună. E haos acum, dar va fi liniște și fericire. Găsim de fiecare dată drumul unul către celălalt, temuți amândoi de ce ne-ar putea dezvălui. Nu mi-e somn și nu mă simt nici măcar obosită, chiar dacă ai alergat prin mintea mea atâtea ore. Și încă alergi, neobosit de atâta vreme. Ești ca iarna asta care ne-a luat prin surprindere, deși decembrie bate la ușă.

Se spune că sufletele pereche găsesc drumul unul către celălalt indiferent de vreme, secol sau viteză. Ale noastre s-au reîntâlnit aici, acum. S-au luat de mână și nimic nu le poate despărți.

Advertisements

One thought on “Gânduri la răsărit de soare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s