Salvează lumea de cadourile promoționale nașpa

Fiecare dintre noi are cel puțin un pix acasă primit în urma unei campanii promoționale, sau o umbrelă, sau o plasă, pe care nu prea le folosește, pentru că sunt banale și cum suntem noi învățați, luăm tot ce ni se dă, vedem mai târziu ce facem cu ele.

Dar pentru că am trecut din categoria omului care primește orice, în categoria antreprenorului care dorește să se promoveze cel mai bine și să atragă atenția cel mai mult asupra produselor pe care le vinde, am ales să mă documentez și pe platforma Upriserz a lui Lorand Soares Szasz am descoperit un interviu cu Nadia Vișan, Director de Dezvoltare Today Advertising. A fost prima mea interacțiune cu advertising-ul și atunci am înțeles cât de important este.

Ce reprezintă advertising-ul?

Totalitatea procedeelor prin care un mesaj (un produs, un serviciu, o idee etc.) este promovat către public; publicitate.

Astfel, este foarte important într-o lume a business-ului să fim originali, sau dacă nu se poate, măcar să folosim cele mai bune mijloace de promovare. Și pentru că una dintre strategiile de promovare este prin materiale promoționale, sunt de părere că inovația trebuie să își spună cuvântul.

Today Advertising aduce în România promoționale inovatoare care te ajută să creezi campanii de marketing memorabile și să obții aprecierea pe care ți-o dorești. Ei ne oferă soluții complete, prin creearea și personalizarea meterialelor promoționale în atelierul lor și livrarea soluțiilor personalizate pentru afacerea și brandul nostru.

Fie că ai nevoie de pixuri din lemn personalizate, asta pentru că te gândești să protejezi și mediul și mai renunți un pic la plastic, sau alegi orice alt produs din gama promoționalelor eco, pe site-ul lor găsești tot ce ai nevoie. Am ales pixurile pentru că marea majoritate a firmelor alege advertising-ul cu acest produs și am fost surprinsă în câte moduri poate fi prezentat un pix.

Și chiar dacă era tehnologiei poate ne-a adus alte instrumente la îndemână, îmi place să cred că fiecare dintre noi va avea nevoie de un pix, în orice moment. Tocmai de aceea avem un motiv în plus să salvăm lumea de cadouri promoționale nașpa.

De la pixuri personalizate, la textile, promoționale din argint, unelte și seturi, accesorii băuturi sau chiar promoționale pentru copii și jocuri, Today Advertising are o gamă largă de produse promoționale pe care le poți achiziționa printr-o simplă navigare pe site-ul lor. Ai de ales din peste 30 de categorii de produse.

În afară de aceste pixuri din lemn personalizate, mi-a mai atras atenția categoria tehnologie & accesorii personalizate. Vazusem deja pe pagina lor de instagram câteva produse și mi-am dat seama, fără a avea foarte multe cunoștințe legate de promovare, că trebuie să ne adaptăm la nevoile publicului.

Era tehnologiei este aici, dar pe lângă toate aceste produse, poți găsi la ei pe site lucruri la care nici nu te poți aștepta. De la pixuri cu semințe care pot fi plantate, până la agende cu foi din piatră, sau chiar USB-uri biometrice, care dezvăluie documentele conținute doar prin amprentare digitală.

Oare aceste produse vor avea un impact mai mare asupra populației, sau tot mai bine este advertising-ul clasic, plictisitor? Tu ce zici? Eu aleg să fiu #SuperErouToday.

 

 

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2020 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s