About

DSC_0115Hai să facem un update, mă gândesc! Sunt un om ca oricare altul. Îmi place să citesc, să mă rup de realitate și să cred că uneori poveștile pot fi adevărate. Îmi place să scriu, pentru că scrisul este prietenul meu cel mai bun. Scriu pe tot ce prind, uneori mai și postez. Mai rar, ce-i drept. Pentru că încă nu sunt pregătită să împărtășesc viața mea unor străini. De ce străini? Pentru că știm cu toții ce înseamnă mediul online.

Așa mai oficial, sunt actualmente studentă anul trei la Litere (eram doi când m-am apucat de blog) și urmez cursurile de masterat din cadrul Universității Transilvania, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Resurse umane în educație. Management și aplicații. Absolventă de Științe ale Educației, încerc și eu să îmi găsesc drumul potrivit în viață. Școala-mi place, pare-se. Cândva îmi plăceau și oamenii atât de mult încât mă duceam cu inima în palme să îi cunosc. Dar…m-am maturizat și se pare că mă mulțumesc să trăiesc în elementul meu. De curând am reluat o veche pasiune, pictura. Din când în când îmi place să îmi ocup timpul cu chestii creative. Vrei să mă cunoști? Te aștept cu drag pe blogul meu.

Love,

E.

Advertisements

4 thoughts on “About

 1. Candva..erai tot ce imi doream de la viata..Am crezut ca o sa fie altfel..nope, tot asa ai ramas 🙂 Imi place tot ce citesc pe aici. Sunt mandru de tine !

 2. Eliza,
  Poate ca “eu” are dreptate?
  Intuitiva, cel putin?
  Scrisul tău îmi pare o pictură reuşită.
  Ca şi chipul.
  Creaţie care nu cred că-ţi aparţine 🙂
  Mulţumesc mult pentru follow.
  Mă simt mândru!
  Onu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s